Over ons


Leuk dat u bent geïnteresseerd in de mensen achter Snoek! Wij zijn een echt familiebedrijf, in 1969 gestart door Jaap Snoek. Door de jaren heen is de zaak flink gegroeid en inmiddels heeft de volgende generatie de touwtjes in handen: Nielco Snoek. Jaap draait nog wel volop mee in de zaak; hij is vooral de man die de markt afstruint op zoek naar motorfietsen voor nieuwe en bestaande klanten. Ons bedrijf is groot geworden door klein te blijven.

Specialist in Honda
Wij hebben passie voor Honda, omdat het een merk is dat mooie en solide motoren ontwerpt voor een eerlijke prijs. Dat wij ons alleen op Honda richten is een heel bewuste keuze geweest. Allround verstand hebben van alle motormerken is naar ons idee gewoon niet mogelijk. We zijn liever expert in Honda. Daar leveren wij dan ook optimale service voor.

We doen dit met veel plezier en passie!

Duurzaam ondernemen
Snoek Motoren gaat met de tijd mee, niet alleen als het om motoren gaat, maar ook om verantwoord ondernemen. Wij willen dat ons bedrijf het milieu zo weinig mogelijk belast. Dat vindt u terug in onze bedrijfsvoering, die helemaal gericht is op energieneutraal werken.

  • zonnepanelen: dekken 100 % van onze energievraag.
  • 100% ledverlichting in showroom werkplaats en magazijn.
  • dealer van Ecomaxx : milieuvriendelijke motorbrandstof.
  • we verwarmen en koelen ons pand met warmtepompen.
  • Warm water vanuit de zonnepanelen.
  • Welkom in Heerhugowaard ( De Noord )

Kom eens bij ons langs! Wij laten u graag zien wat we u te bieden hebben. Wedden dat u onze passie voelt?